IT-pedagog

Lagerdahl.info

 

Söker du Vikarie till grundläggande datautbildning och/eller en kursadministratör?

Här hittar du rätt medarbetare i Stockholmsregionen.

 

 

Just nu tar jag enbart distansuppdrag inom mina kompetensområden t.ex IT-support, dokumentation, Webbsidor nya/uppdateringar

  • Behöver Ni extrahjälp till Era utbildningar/kurser i grundläggande data såsom Allmän IT, Windows, Word, Excel, Power Point, E-post, Bygga egen hemsida/blog, Photoshop.

 

  • Adminstrativt distansarbete

 

  • Är du en privatperson som behöver lite startup-hjälp så hör av dig.

Lär känna mig

 

Jag är utbildad IT-pedagog och kan också bistå som testledare för dem som vill få ett intyg på sina IT-kunskaper med att ta datakörkort.

 

Oavsett ålder så finns lusten och nyfikenheten till att inspireras och utmanas i arbetet.

 

"Jag älskar IT men är ingen nörd. Jag tycker bara att all administration blir så mycket enklare"

 

Hög datormognad och många års erfarenhet som administratör i olika konstellationer, Van att jobba i projektform med deadlines.

Leveransgaranti

 

Min målmedvetenhet och driv levererar enligt överenskommelse.

 

Enligt en beteendeanalys från DISC är ett framträdande drag min fokusering på effektivitet och produktivitet.

 

Ta kontakt med mig

 

Och jag antar utmaningen till att göra något annorlunda och speciellt.

 

Jag strävar alltid efter att förenkla arbetsprocesser med hjälp av IT, exempelvis genom att verkligen ta tillvara olika programs styrkor/möjligheter. Är det något jag saknar så försöker jag alltid leta mig fram till en bra lösning.

 

MS Office

 

Excel, Jag hanterar arbetsböcker, arbetsblad, formler, funktioner, rader, kolumner, formateringar, sortering, filtrering, diagram, referenser, länkningar, pivottabeller osv. Likaså använder jag Word fullt ut bl.a. långa dokument med formateringar, mallar, tabeller, fotnoter, innehållsförteckningar, formulär. Jag har känsla för design och layout och i PowerPoint hanterar jag både bildspel och animeringar.

Om du behöver hjälp på kontoret eller i projektet. Genom min långa erfarenhet och breda kompetens kan jag hjälpa till. Min flexibilitet gör att jag kan jobba både på plats hos Er eller på distans.

 

 eXTReMe Tracker